Är selena hemligt kär??

"Jag är hemligt förälskad i Shia LaBeouf"
Hon må vara pojkvännen Justin Bieber, 17, trogen, men Selena Gomez,19, erkänner att hon är hemligt förälskad i den snygga skådespelaren Shia LaBeouf, 25.

 

Den 19-åriga sångerskan har knappt setts utan pojkvännen sedan de visade sig tillsammans första gången i februari, men säger att hon varit lite besatt av Shia de senaste fyra åren.

 

— Jag var så glad när jag såg Shia. Jag blev så fascinerad. Han tycker säkert att jag är galen och jag gjorde antagligen bort mig, men jag älskar honom. Jag har bokstavligen talat varit besatt av honom sen jag var 15 år, säger hon till Reveal om sitt första möte med skådespelaren.

 

— Shia är äldre än mig, så jag ser upp till honom. Men jag vill inte gifta mig med honom!

 

Och apropå giftemål så avfärdar Selena rykten om att hon är redo att gå ner för altargången med Justin, som hon började dejta förra året, men avslöjar att förhållandet är starkare än någonsin.
— Nej, jag är bara 19! säger hon och tillägger om förhållandet
— Allt är bra.

 

Källa sellyg92


Rösta på Selena!!

Rösta på Selena i Teen Choice Awards. Hon är nominerad i 6 kategorier. Man måste vara medlem för att rösta. men ingen fara det är super lätt. Om du inte redan är medlem klicka på länken http://teenchoiceawards.com/registration.aspx. Men om de är medlem klicka på länken http://teenchoiceawards.com/. Man kan rösta varje dag!!! Så bli medlem och rösta varje dag!!!!

Ny desingn

Nu har jag entligen en ny design!! Om du inte kan se den klicka på f5. Hoppas du gillar den!

Veckans låt

Love you like a love song!

Dagens outfit


Dagens bild


Börja blogga

Jag har haft bloggen ett tag nu men inte använt den. det beror för att jag har en annan blogg. Och där är jag mer aktiv. Men jag har bestämmt mig för att börja blogga! Och jag tänker ha:

  • Dagens bild
  • Dagens outfit
  • Månadens låt
  • Veckans blogg

Men kolla gärna in min andra blogg www.sellyg92.blogspot.com.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!